Elk jaar worden de prijzen duurder, als je geen actie onderneemt betaal je elk jaar weer meer.

Je betaald gemakkelijk een tientje per maand meer als je geen actie onderneemt.

Zo kreeg ik van mijn zorgverzekering een mailtje binnen met de nieuwe prijs. Ik zag dat de prijs dus weer omhoog ging. Hier maak je me dus  niet blij mee.

Ik maak gebruik van de basisverzekering en het laagste tarief voor het eigen risico. Een bedrag betalen als 95 euro per maand vind ik dan ook prima. Maar nu kreeg ik dus een mailtje binnen dat het bedrag verhoogd is naar 105 euro per maand.

Premie zorgverzekering, overstappen loont

Dat vind ik dus echt zonde. Tijd om op onderzoek te gaan. Door op zoek te gaan naar andere prijzen kan ik in een oogwenk zien waar ik minder betaal. En nee, dat is niet moeilijk en kost je ook niet veel tijd. Vaak is het ook nog zo dat je nieuwe zorgverzekering de oude voor je opzegt. 

Dus het kost je helemaal geen moeite meer om over te stappen. Dit kan je doen met een paar simpele muisklikken.Stap dus vandaag nog over naar een andere zorgverzekering 

Ik kijk graag op overstappen.nl om over te stappen van zorgverzekering of  energiemaatschappij. Deze website geeft je ook nog eens een overzicht van de beste sim only abonnementen voor je mobiele telefoon.  Op deze website staat dus alle informatie die je nodig hebt om minder te betalen. Teveel betalen daar houden we niet van!

Hoe werkt het?

Het is dus heel simpel. Je gaat naar de website, vult een aantal vragen in en komt er achter welke zorgverzekering het beste bij je situatie past. Let erop dat je het eigen risico niet te hoog instelt.

Het is een kostenpost die je zelf moet betalen dus als je dan ergens gebruik van moet maken betaal je het zelf.
Zet het niet hoger dan 450 euro om jezelf te beschermen.

Hoeveel ga ik besparen?

In de vragenlijst vul je in waar je bent aangesloten op dat moment. In mijn geval was dit bewutz.
Bij het invullen kreeg ik alleen maar een overzicht van meerder zorgverzekeringen die duurder waren. 

Nu weet ik dat de prijzen van de zorgverzekering drastisch omhoog gaan. Maar toch leek het me niet logisch dat ik de goedkoopste prijs al had ontdekt. Dus ik ben op onderzoek gegaan en heb meerder zorgverzekeringen ingevuld.

En de uitkomst was dat de zorgverzekering van Zeker het goedkoopst was. Dit is dan de basis verzekering waar je een aanvullend risico gebruikt van 350 euro. 

Belangrijk om te weten is dat niet alle ziekenhuizen hierbij aangesloten zijn.  Als je hier een basis verzekering afsluit betaal je maar 98,50 per maand in plaats van 105 euro per maand. Je bespaart met deze simpele tactiek wel 78 euro per jaar.

Stap over naar een andere zorgverzekering |Blijei.blog

Wil je nu een zorgverzekering waar wel alle ziekenhuis en zorgverleners zijn aangesloten? Ga dan op zoek naar een zorgverzekering met een vrije zorgkeuze. 

De verzekering bewuzt is hier een mooi voorbeeld van.
Als ik de prijzen vergelijk met andere zorgverzekeringen dan is deze verzekering  één van de verzekeringen met een laag tarief.

Vergelijk vandaag nog verschillende zorgverzekeraars en stap over naar de goedkoopste zorgverzekering. 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Download het boost je budget werkboek

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *