Het goedkoopste sim only abonnement

We hebben het allemaal nodig om bereikbaar te zijn. Zonder smartphone gaan we de deur niet meer uit. Omdat ik het niet fijn vind om veel te betalen ga ik altijd op zoek naar het goedkoopste sim only abonnement. De telefoon die je uitkiest bepaald of je te veel betaald per maand. Gebruik dus een goedkoop sim only abonnement zodat je geen dief bent van je eigen portemonnee.

Waarom wil je een goedkoop sim only abonnement?

Veel mensen vinden de nieuwste telefoon super mooi. Dat vind ik natuurlijk ook maar het bedrag wat je ervoor moet betalen maakt me doodongelukkig. Waarom betaal je elke maand vijftig 
euro? Je bepaalt natuurlijk voor het toestel, daarom betaal je ook vijftig euro per maand. 

 Mijn advies is dan ook om niet gebruik te maken van het nieuwste toestel maar een oud toestel te gebruiken. Ik gebruik nu al een aantal jaar mijn Samsung 6 en deze werkt nog steeds prima. 
Ik heb alleen de batterij laten vervangen maar dat is nog altijd goedkoper dan een duur toestel aan te schaffen. 

Het is zonde als je zoveel betaald terwijl het niet nodig is. Met een abonnement van simpel gebruik je een sim only abonnement voor maar een tientje per maand. 

Terwijl je wel gebruik maakt van 5G aan internet en voldoende belminuten.  Als je dus nog een oude telefoon hebt die nog goed werkt sluit dan een sim only abonnement af.

Het goedkoopste sim only abonnement 

Kan ik hetzelfde nummer behouden?

Bij het afsluiten van een ander abonnement kan je altijd je nummer behouden. Het maakt dan 
niet uit of je van provider verandert. Bij het afsluiten van een nieuw abonnement geef je gewoon aan dat je het nummer wilt behouden.

Een goedkoop sim only abonnement:

Wat is mijn ervaring met een sim only abonnement? 

Ik ben er heel tevreden over. Ik vind de nieuwste telefoons mooi maar veel te prijzig. Dan is een sim only abonnement een prima alternatief. Hierdoor gebruik ik mijn oude mobiel en maak ik gebruik van voldoende internet en belminuten. Ik gebruik mijn telefoon nog steeds met veel plezier en ben dan ook super tevreden.  

Een goedkoop sim only abonnement

Hoeveel internet gebruik je ? 

Voor iedereen is er een ander abonnement nodig. Dit hangt natuurlijk helemaal af van de hoeveelheid internet en belminuten die je gebruikt. Als je een nieuw abonnement afsluit is 
het slim om te bekijken hoeveel je hebt verbruikt bij je vorige provider. Dit zal je inzicht geven 
in wat voor sim only abonnement geschikt is.

Kan je het abonnement nog wijzigen? 

Als je erachter komt dat je toch meer belminuten of internet nodig hebt kan je dit gratis wijzigen. Dit abonnement is dan ook flexibel en makkelijk aan te passen. Je krijgt altijd een melding als je bundel op is. Het is verstandiger om na te kijken hoeveel je altijd verbruikt bij je huidige provider. Sluit hier je nieuwe abonnement op aan. 

Het laatste wat je moet weten over een sim only abonnement

Het is dus niet nodig om veel uit te geven aan je abonnement. De nieuwste telefoon is niet goedkoop, je betaald hier dan ook voor. Het goedkoopste abonnement voor je smartphone is dan ook een sim ony abonnement. Ik ben er heel tevreden over en ik kan het iedereen aanraden.  Voor een tientje per maand gebruik je 5G, 500 smsjes en kan je onbeperkt bellen.

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *