Over blij ei

Hallo, ik ben Annemie.

 Blijei.blog

Welkom op mijn blog. Ik ben mijn blog begonnen met een lifestyle blog maar ik voelde al snel aan dat ik over één bepaald onderwerp ging schrijven. Namelijk financiële vrijheid. Ik kan goed omgaan met een klein budget en het gaat mij gemakkelijk af om elke maand te kunnen sparen.

Veel mensen om mij heen komen structureel tekort aan het einde van de maand. Zit jij ook in deze situatie?  Heb je elke maand te weinig geld en kom je maar niet rond. Ik wil je graag helpen om hier verandering in te brengen.

Heb je op dit moment het gevoel dat je nooit uit deze situatie zal komen, dat er niets zal veranderen? Ik vertel je dat dit niet zo hoeft te zijn. Door je leven te veranderen kan je ervoor zorgen dat je uit je situatie stapt. Het is ook voor jouw mogelijk om niet meer een probleem te hebben aan het einde van de maand. Zorg ook voor een leven in financiële vrijheid door anders met je financiën om te gaan.

Ik wil je inspireren om meer geld te verdienen elke maand. Ik zal hiervoor op onderzoek gaan naar verschillende mogelijkheden om flexibel extra te kunnen verdienen. En ik zal je inspireren om het beste uit jezelf te halen. Want ik geloof erin dat het voor jouw ookmogelijk is om in financiële vrijheid te leven.

 

Wie ben ik?

Ik ben een 27-jarige vrouw uit Nederlands met een passie voor een minimalistisch leven. Ik schrijf graag en vind het heerlijk om mijn tijd hier aan te besteden. Als ik aan het scrhijven ben kan ik heel chaotisch zijn,  dan bestaat de wereld om me heen even niet meer. En overal liggen kladbokjes en post its. Ik ben creatief en vind het leuk om dingen te maken, op Pinterest maak ik bijvoorbeeld mijn eigen pins. Ik hou van gezelligheid, doe graag dingen met vrienden. Ik ben gek op lekker eten en vind het leuk om nieuwe recepten uit te proberen. Ook vind ik het leuk om te lezen en ben ik heel leergierig. Ik wil altijd nieuwe dingen uitproberen.

 

7 manieren om geen geld te verspillen

Dit is een van de freebies die ik heb ontwikkeld. Wil je dit downloaden schrijf je dan in voor de nieuwsbrief

 

Advertenties