Als je alarm afgaat heb je vaak het gevoel dat het nog veel te vroeg is om uit bed te gaan, Met pijn in je hart verlaat je je warme bed en sleep je jezelf naar de badkamer. Beneden aangekomen maak je een bak koffie om even wakker te worden.
Dat kan anders ! Je kan namelijk de dag beginnen met een korte yoga workout waar je energieker de dag mee begint dan met het drinken van je koffie.

Yoga in plaats van koffie?

Koffie is zeker niet ongezond maar we drinken gedurende de dag te veel koffie. Hierdoor kan dit verslavend worden wat veel slaapproblemen oplevert op de lange termijn, Iets minder drinken is dus een prima oplossing. Daarnaast kan koffie je wel wakker maken maar zorgt het voor een gestrest gevoel. En dat willen we allemaal toch niet? Een ochtendsessie yoga daarentegen maakt je wakker, je voelt je fit, ontspannen en energiek Dat klikt toch veel beter. De volgende keer als je wakker wordt probeer dan eens een aantal yoga oefeningen te doen.

Doe de volgende oefeningen

childs-pose-3bridge-pose

cat-cow

yoga-4

forward-bend

warrior-one

Foto’s gemaakt door fitnessrepublic.com 

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *