Als je alarm afgaat heb je vaak het gevoel dat het nog veel te vroeg is om uit bed te gaan, Met pijn in je hart verlaat je je warme bed en sleep je jezelf naar de badkamer. Beneden aangekomen maak je een bak koffie om even wakker te worden.
Dat kan anders ! Je kan namelijk de dag beginnen met een korte yoga workout waar je energieker de dag mee begint dan met het drinken van je koffie.

Yoga in plaats van koffie?

Koffie is zeker niet ongezond maar we drinken gedurende de dag te veel koffie. Hierdoor kan dit verslavend worden wat veel slaapproblemen oplevert op de lange termijn, Iets minder drinken is dus een prima oplossing. Daarnaast kan koffie je wel wakker maken maar zorgt het voor een gestrest gevoel. En dat willen we allemaal toch niet? Een ochtendsessie yoga daarentegen maakt je wakker, je voelt je fit, ontspannen en energiek Dat klikt toch veel beter. De volgende keer als je wakker wordt probeer dan eens een aantal yoga oefeningen te doen.

Doe de volgende oefeningen

childs-pose-3bridge-pose

cat-cow

yoga-4

forward-bend

warrior-one

Foto’s gemaakt door fitnessrepublic.com 

Stop met dromen en behaal je spaardoelen!

Bespaartips om elke maand te sparen

 

Raak je helemaal in paniek als er een extra rekening op de mat valt? En zorgen deze rekeningen ervoor dat je geen leuke dingen kunt doen? 

 Als je elke maand al je geld uitgeeft zorg je niet goed voor jezelf.  Je spaart niet voor eventuele noodgevallen en zet ook geen geld opzij om  leuke dingen van te doen. 

Sparen is de oplossing als je van salaris naar salaris leeft. Hierdoor heb je altijd genoeg geld en raak je nooit meer in de stress als er weer een rekening op de mat valt.

Leven van salaris naar salaris is niet meer nodig. Door deze strategie zorg je ervoor dat je vol zelfvertrouwen omgaat met je geld en er altijd voldoende op je rekening staat.

 

Lees hier de laatste blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *