Wat maak jij dit jaar voor Moederdag?

Het is een zware taak om vrouw te zijn.

We werken, doen het huishouden en runnen ook nog een gezin. We zijn het brein achter de organisatie van ons gezin en weten precies hoe de planning eruitziet.

Soms is het dan wel even nodig om een stapje terug te doen en eens helemaal te ontspannen.

Daarom is het maar goed dat er één keer per jaar een dag bestaat als moederdag. We verdienen het dan om eens lekker in de watten te worden gelegd.

Elke moeder vind het leuk om een knutselwerk te krijgen van haar kind. Ik ben dan ook op zoek gegaan naar de leukste Moederdag knutselwerken en projecten voor dit jaar.

Er staan zo veel leuke creatieve cadeautjes in dit artikel, ik weet zeker dat je hier heel gelukkig van wordt.

Deel dit artikel zo veel mogelijk zodat dit ook terecht komt bij je man of partner. Je kan dit artikel natuurlijk ook door je man laten lezen zodat de ‘stille’ hint overkomt.

 

Moederdag 2018

Knutselen voor Moederdag

Ik ben op zoek gegaan naar de leukste knutselwerkjes voor moederdag. En ik heb er héél veel gevonden.

Je hoeft niet heel creatief te zijn, er staan zoveel leuke ideeën op het internet.
De leukste knutselwerkjes zijn gemakkelijk na te maken zodat jij dit ook kunt doen.

Door zelf aan de slag te gaan kan je een geweldig origineel Moederdag cadeau maken voor je moeder of je oma.

Doe dit door gebruik te maken van goedkope materialen en dingen die je al in huis hebt. Je kan natuurlijk ook gebruik maken van spullen van vrienden of buren zodat je niet alles hoeft te kopen.

Het is geweldig om elk jaar een leuk en origineel Moederdag cadeau te geven waar de moeder in kwestie nog jaren over opschept. En waar je natuurlijk zelf ook trots op bent.

Kijk mee om inspiratie op te doen zodat je nooit meer zonder ideeën komt te zitten.
Klik op de afbeeldingen om de kleurplaat of het geschenk te downloaden of meer te lezen over hoe je dit kan maken.

Kleuren voor je moeder

Moederdag 2018 Van wherethesmileshavebeen.

Het is natuurlijk altijd prachtig om een mooie kleurplaat te krijgen van je kinderen. Als je nog op zoek bent naar een leuke kleurplaat voor een andere moeder of een oma maak dan eens gebruik van de bovenstaande kleurplaat. Waarschijnlijk heb je vast nog wel ergens potloden of krijtjes in huis.

Een gegarandeerd succes, iedereen vindt het leuk om wat te krijgen. En een kleurplaat is altijd goed.

Je kan je kinderen natuurlijk ook zelf een kleurplaat laten maken. Het is altijd leuk om je kinderen zelf te laten nadenken over wat ze willen kleuren, misschien maken ze wel een prachtige eigen creatie.

Bewoner je kleine Picasso’s en lijst de kunstwerken in of hang het ergens mooi in het zicht.

Moederdag kroon 
Van simpleeverydaymom

Dit is een supergrappig idee voor moederdag. Voor alle moeders die vandaag echt als een prinses behandeld willen worden is deze kroon ideaal. Download de ingekleurde kroon of kies ervoor om je kinderen de kroon te laten inkleuren. Draag je eigen creatie dan met trots op je hoofd.

Of kies ervoor om meerder kroontjes uit te printen zodat iedereen een kroontje kan dragen op deze bijzondere dag.

Maak je eigen cadeau

Moederdag 2018 
van strengthandsunshine

Het is ook erg leuk om een persoonlijk cadeau te maken. Als je echt een theeleut bent dan is een persoonlijke theekop een superleuk geschenk.

Dit kan je zelf maken door een simpele theemok aan te schaffen. Vul een bak met water en doe hier een aantal druppels nagellak in. Wat je vervolgens doet is de mok hierin dopen.

Moederdag 2018 Van fivemarigolds

Kleuren is altijd goed, maar heb je wel eens van dit effect gehoord? Laat je kinderen op een grote theedoek met stofpennen kleuren. Door dit vervolgens in te wrijven met alcohol krijg je hele mooie kleureffecten. De kleuren drogen dan op een hele bijzondere manier op. Heb je dit al eens uitgeprobeerd?

 Moederdag 2018 
Van savingyoudinero

Maak je eigen geurkaars door een simpele kaars te versieren met een leuke tekst. Door het toevoegen van je eigen parfum of van een heerlijke geurolie kan je zelf een originele geurkaars maken.  Een leuk en origineel cadeau voor elke moeder die gek is op kaarsen.

Moederdag 2018 van thethriftycouple

Ziet dit er niet super schattig uit? Dit is een leuk geschenk voor alle moeders die wel van een wijntje houden in het weekend.

Dit is een kaarsenhouder in de vorm van een watermeloen. Voor deze kaarsenhouder heb je een wijnglas en verf nodig. Wat je vervolgens doet is dezelfde kleuren gebruiken om je wijnglas te beschilderen.

Een schattig, origineel cadeau wat zeker opvalt in huis.

Maak je eigen kaart

Moederdag 2018 Van sixcleversisters.com

Wie vindt het niet leuk om een persoonlijke kaart te krijgen.

Een leuke kaart maken voor Moederdag is altijd goed. Deze kaart kan je zelf namaken doordat je de tekst uit te printen op mooi papier.

De bloemen kan je ook uitprinten en uitknippen zoals op de afbeelding hierboven.

Conclusie

Heb je nog geen idee wat je gaat doen met Moederdag?

Door deze leuke Moederdag knutselwerken krijg je genoeg ideetjes. Klik op de afbeeldingen om de beschrijving te downloaden.

Er zijn genoeg leuke en betaalbare mogelijkheden waardoor je toch iets leuks kan geven.

 Welke van de bovenstaande knutselwerken wil jij graag krijgen? Heb je nog andere tips voor een leuk Moederdag cadeau? 

 

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *