Ben je op zoek naar een lekker recept om vanavond te maken. En ben je dol op lasagne maar wil je ook nog gezond eten. Dan heb ik een heerlijk recept voor je waarbij je gezond kan eten en toch van lasagne kan genieten.

In dit recept gebruik ik geen melkproducten omdat ik hier allergisch voor ben.
Ik kies er daarom voor om geen pakjes te gebruiken voor het maken van de saus omdat hier melkproducten in verwerkt zijn. En ik kies er dan ook voor om geen melk in mijn saus te gebruiken en geen kaas over de ovenschaal te strooien.

Wat heb je nodig: 
-Gehakt
-Tomatensaus
-Lasagne bladeren
-Spinazie met plantaardige room
-Olijfolie
-Ovenschaal

 

 

Hoe maak je dit gerecht:
-Vet je ovenschaal in.
-Bak je gehakt, voeg je tomatensaus en spinazie toe.
-Doe het mengsel in de ovenschaal en voeg de lasagne bladeren toe.
-Doe de schaal voor 30 minuten in de oven op 200 graden.
Eet smakelijk.

 

20180112_193351

Stop met dromen en behaal je spaardoelen!

Elke maand van je leven geld besparen


Gebruik deze strategie en spaar voor de rest van je leven.

Lees hier de laatste blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *