Geef eens een ballon

20171118_125010

Vanmorgen werd ik blij verrast toen ik de voordeur uitging om een stuk te gaan lopen. Er hing een roze ballon aan de voordeur met daarop een kaartje geplakt met mijn naam. Op dit kaartje zat een kleine paperclip bevestigd. Nieuwsgierig bracht ik de ballon naar binnen om op onderzoek uit te gaan.
Was er iemand bevallen van een meisje vroeg ik me af. Maar ik kon me niemand bedenken die op dat moment moest bevallen . Ik bekeek de ballon even goed en zag dat er confetti in zat en een kaartje. Het kon wel eens een uitnodiging ergens voor zijn.

Voorzichtig heb ik het opengemaakt en toen bleek er een uitnodiging in te zitten.  Wat een leuke manier om een uitnodiging te versturen. Dit is zo leuk om te krijgen, hier kan ik zo ontzettend blij van worden.

 WAT JE GEEFT AAN EEN ANDER KOMT WEER BIJ JE TERUG.

Het is heel belangrijk om te geven aan de mensen in je omgeving die belangrijk voor je zijn. Waar je energie in steekt zal groeien. Geven is je tijd en energie investeren en daar wat terug voor te krijgen. Geven doe je in vriendschappen door tijd en energie in de ander te steken zodat dit ook weer bij je terug komt. Als je een vriend kan steunen in een zware tijd dan kan je er op vertrouwen dat deze vriend er ook voor jouw zal zijn in een moeilijke tijd. Geef dus altijd bewust je tijd, energie aan de mensen die belangrijk zijn in je leven.

WAT KAN IK HIERVAN LEREN.

Een creatieve uitnodiging versturen gebeurt niet veel meer. Persoonlijk een uitnodiging langs brengen heb ik al heel lang niet meer gedaan. Dat doe ik nu met een berichtje of een Facebook evenement. Dit heeft me dan ook weer aan het denken gezet. Ik werd zo blij van deze ballon. Hierdoor besef ik me dat ik iemand anders dus ook blij kan maken door op deze manier iets te geven.

Advertenties