Havermout is een gezond ontbijt. Het is een graan wat langzaam verteerd wordt door je lichaam waardoor er geen hoge suikerspiegel ontstaat. Hierdoor krijg je energie om de dag goed mee te beginnen. Havermout bevat veel vezels waardoor je goed vol zit. Havermout bevat weinig calorieën waardoor het heel goed is voor de slanke lijn. Daarnaast is het snel klaar en kan je hier eindeloos mee variëren zodat je zelf kan ontdekken wat jouw lievelingsrecept is.

 

Gebakken havermout

Wat heb je nodig: recept..

-7 eetlepels havermout
-Scheutje melk
-1 appel
-kleine ovenschaal
-Eventueel rozijnen, noten, kaneel

Hoe kan je dit maken: 
-Schil de appel
-Rasp de appel fijn.
-Voeg de havermout bij de appel.
-Voeg kaneel, rozijnen, noten en een scheutje
melk toe.
-Vet de vorm in.
-Doe het mengsel in de vorm.
-Zet de vorm voor 15 minuten op 175 graden.

 

recept 2

 

Stop met dromen en behaal je spaardoelen!

Elke maand van je leven geld besparen


Gebruik deze strategie en spaar voor de rest van je leven.

Lees hier de laatste blogs

2 gedachtes op “Gezonde gebakken havermout”

 1. Vraagje, ik zag op pinterest een bericht van je over de reclame folder, die app heb ik ook maar zo slim heb ik m nog niet gebruikt. Top tip dus, bedankt. Alleen die kortingsbonnen, print je die uit? ( we krijgen nl niet altijd alle folders die hierin staan. )

  Alvast bedankt voor je antwoord

  Ps wat een heerlijk recept van de gebakken havermout. Dit ga ik morgenvroeg gelijk proberen!

  1. Bij mij thuis heb ik ervoor gekozen om geen folders te ontvangen.
   Dit voorkomt een hoop papier wat ik moet weggooien.
   Wat ik zelf altijd doe is aan de hand van de reclamefolders mijn boodschappenlijstje maken.

   Ook voor grote projecten in huis, het schilderen van een kast of trap maak ik gebruik van alle acties die er op dat moment zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *