Dit bericht bevat affiliatielinks. Klik op de afbeeldingen om naar de website te gaan.

Laat je huis er luxueus uitzien.

Ben je ook gek op het programma vt wonen?

Vind je het heerlijk om te kijken naar dit soort programma’s en verbaas jij je altijd over de prachtige huizen van andere mensen.

Huizen met prachtige spullen en de nieuwste meubels. Kijk je dan vervolgens naar je eigen huis en denk je dan bij jezelf ik wil ook zo’n mooi ingericht huis.

Ziet je eigen huis er minder speciaal en luxueus uit dan op tv? Is je eigen woonkamer wat simpeler en soberder omdat je nu eenmaal op je centen moet letten.

Of ga je verhuizen maar heb je op dit moment niet de mogelijkheid om eens flink uit te pakken.
Moet je het sobere interieur wat je nu in huis hebt staan meenemen naar je nieuwe woning.

Heb je geen idee waar je nu precies naar toe moet gaan voor leuke en betaalbare meubels?
Wil je wel een mooie luxueuze woonkamer maar hier niet te veel voor betalen.

Goedkope meubels om je huis luxe in te richten[bctt tweet=”Een mooi huis hoeft niet duur te zijn, een huis wordt pas een thuis door wat je ermee doet.” username=”blijei_blog”]

Hoe kan jij je huis luxe inrichten met een klein budget?

DIY (Do it yourself)

Als je echt geld wilt besparen maak je zoveel mogelijk zelf. Dit betekent dat je inspiratie gaat opdoen door Pinterest of door YouTube. Wil je graag een steigerhouten bank in de tuin?

Ga op zoek naar blogs of websites die je aan een beschrijving kunnen helpen. Misschien staat er zelfs een film op YouTube. Allemaal gratis middelen die je gaan helpen om dit project zelf te maken. Als je genoeg informatie hebt verzameld en een beetje handig bent kan je hier zelf mee aan de slag gaan.

 

Goedkope meubels om je huis luxe in te richten
Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

Een ander idee is dat je op Pinterest op zoek gaat naar diy projecten voor in huis. Maak je eigen decoraties, dit is origineel en ook nog eens goedkoper dan het te kopen in de winkel. Maak je eigen plantenbakken, kastjes, ophangsysteem of schilder je vazen. Er zijn genoeg diy projecten te vinden op Pinterest.

Ook als je niet creatief bent en geen idee hebt hoe je dit kan doen raad ik je aan om een kijkje te nemen op Pinterest.

Goedkope toevoegingen aan je interieur

Wat zijn nu leuke dingen waardoor je huis er toch specialer en luxer uit kan zien?

Gebruik leuke planken om je spullen op uit te kunnen stallen. Maak gebruik van één of een paar planken waar je spullen op kan neerzetten die voor jouw belangrijk zijn. Misschien zijn het fotolijsten of kaarten die je graag wil neerzetten.

Maak deze planken zo persoonlijk mogelijk en zet hier alles op wat gezien mag worden. Ook kan je altijd planten gebruiken als je groene vingers hebt.

Gebruik goedkope meubels om je huis er luxe uit te laten zien
Klik op de afbeelding en ga naar de website.

Wat ook goed kan werken is het gebruiken van een spiegel. Kies ervoor om een grote spiegel op te hangen aan de muur, kies voor een leuke lijst en zorg dat de spiegel echt opvalt in je woonkamer.

Heb je al een paar lampen maar wordt je niet echt enthousiast van deze verlichting? Kijk eens of je er een ander lampenkapje omheen kan doen. Ga op zoek naar leuke opvallende lampenkappen, kies voor een leuk motief of een andere kleur.

Zoek meubels via facebookgroepen

Een andere handige manier om je huis goedkoop in te kunnen richten is je aan te melden voor een facebookgroep. Er zijn in veel verschillende woonplaatsen actieve weggeefhoeken. Het principe hiervan is heel simpel, mensen willen van hun spullen af.

Dus schrijven ze een bericht op een weggeefhoek. Stel je voor dat je hier dus een bericht leest van mensen die van hun bank af willen dan kan je hierop reageren. Soms mag je het gratis ophalen, maar het kan ook zijn dat mensen hiervoor een kleine vergoeding vragen.

Kijk dus vandaag nog of er een weggeefhoek actief is in je omgeving en houdt de berichten in de gaten.

Gebruik goedkope meubels om je huis er luxe uit te laten zien
Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

 Vind meubels via de kringloopwinkel

Een andere leuke manier is om naar de kringloopwinkel te gaan. Dit is niets om je voor te schamen, veel mensen gaan hierheen om eens lekker te neuzen. Rommelmarkten zijn ook een grote favoriet om eens te kijken naar leuke spullen voor een kleine prijs.

Ga op zoek naar opvallende meubels of accessoires voor in huis.  Bekijk het altijd met het idee dat je het nog kan opknappen. Een kastje kan je altijd schuren en een leuk kleurtje geven, kijk dus wat er mogelijk is. Voor een leuk prijsje kan je dan toch ‘nieuwe’ dingen toevoegen aan je interieur.

Vind meubels door familie

Een andere manier om aan spullen te komen is hierover te vertellen aan je familie en vrienden.
Als je nog op zoek bent naar een lamp of naar een glazen vaas vertel hier dan over. Er is vaak nog wel iemand in je omgeving die nog iets heeft staan en hier niets mee doet.

Misschien kan je dit dan overnemen van een oom of tante. Dan blijft het toch nog in de familie en kan jij hier je eigen draai aan geven. Zorg er wel voor dat het een toevoeging is van je interieur en neem het alleen mee als je het echt mooi vindt.

Goedkope meubels om je huis in te richten
Afkomstig van shopstyle. Klik op de afbeelding om naar de website te gaan.

 

Conclusie

We willen allemaal een prachtig ingericht huis.
Maar we hebben niet allemaal de middelen om dit een luxe uitstraling te geven

Ziet jouw interieur er luxe uit terwijl je hier niet veel voor hebt betaald?

Om je huis er leuk uit te laten zien is het niet nodig om veel geld uit te geven.

De eerste tip is dat je zelf creatief aan de slag kan gaan. Maak gebruik van DIY-projecten, doe inspiratie op door Pinterest en door filmpjes van YouTube.

Ga op zoek in de woonwinkels of op internet naar meubels of decoraties die je mooi vind.

En ga dan vervolgens zoeken op Pinterest of YouTube of je dit zelf kan namaken.

Dit kan ook goed werken voor mensen die niet creatief zijn, je krijgt door Pinterest zo veel ideeën. Volg de aanwijzingen en maak dingen dan zelf na.

Een aantal dingen die je kan toevoegen aan je interieur zijn een grote opvallende spiegel met een leuke lijst.

Ook kan je gebruik maken van planken waar je spullen op kan neerzetten, je kan hier ook planten op neerzetten als je groene vingers hebt.

Heb je lampen maar wordt je er niet blij van, kijk eens of je leuke lampenkappen kan vinden om het toch wat leuker te maken.

Een goede manier waardoor je goedkoop aan spullen kunt komen is door facebookgroepen.
Neem deel aan de weggeefgroepen van je woonplaats en reageer op interessante berichten.

Ga naar de kringloopwinkel om te kijken naar leuke opvallende meubels. Verander deze meubels naar je eigen smaak.

Een laatste manier is door te netwerken, vertel je familie en vrienden waar je naar op zoek bent. Misschien staat er bij een oom of tante nog wel iets op de zolder.

 

Lees ook de volgende artikelen

Gratis spullen zorgen ervoor dat je meer koopt

Besparen op je boodschappen

 

 

Stop met dromen en behaal je spaardoelen!

Elke maand van je leven geld besparen


Gebruik deze strategie en spaar voor de rest van je leven.

Lees hier de laatste blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *