Wordt verliefd op je fruitwater om geld te besparen
Deze blog bevat affiliatielinks. Dit betekent dat ik een kleine commissie ontvang als je via een van de links een aankoop doet. Zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Lees hier meer over in de affiliatie disclaimer. 
Wordt verliefd op je fruitwater

Wordt verliefd op je fruitwater om geld te besparen

Wordt verliefd op je fruitwater om geld te besparen

Aan de ene kant weet je dat het gezond is maar aan de andere kant vind je het maar saai. Hoe kan je meer water drinken als je het niet lekker vindt om water te drinken? 

Water is goed voor ons, je doet je lichaam er een groot plezier mee. Maar water drinken kan heel saai zijn. Ik drink het elke dag om gezond te blijven en omdat ik weet dat het goed is voor mijn lijf en mijn huid.  

Maar het kan behoorlijk saai zijn om water uit de kraan te drinken. Als je minder vruchtensap of frisdrank wilt drinken is het goed om over te stappen op fruitwater. 

Misschien ben je geen voorstander van water maar het is toch best zorgelijk als je erbij stilstaat hoeveel suiker je binnenkrijgt door je drinken. Vruchtensappen en frisdrank bevatten veel toegevoegde suikers en zijn ook nog eens heel duur. Bespaar dus veel geld door over te stappen op fruitwater. 

Fruitwater geeft veel smaak aan je water. Misschien moet je er even aan wennen maar ik weet zeker dat je één van de smaken lekker vind. Ga experimenteren en maak je eigen unieke smaak combinatie. 

Wordt verliefd op je fruitwater om geld te besparen
Hoe maak je fruitwater?

Het maken van je eigen fruitwater is heel gemakkelijk. Wat je doet is fruit wassen en in stukjes snijden. Vervolgens voeg je dit toe aan je water. Doe dit in een grote karaf of 
een kan en voeg hier je water aan toe. Laat dit even goed intrekken zodat de smaak goed in het water trekt.

wordt verliefd op je fruitwater

Een goede voorbereiding is wel belangrijk, zorg ervoor dat alles op tijd kan intrekken. Snijd al je fruit en groenten in de ochtend zodat je het goed kan laten intrekken in de koelkast.

Wat je natuurlijk ook kunt doen is een flesje meenemen waar je wat van je favoriete fruit indoet. Ga dus op zoek naar een leuke fles en voeg hier je favoriete fruit aan toe.

Wat heb je nodig om dit te maken.  

Als je het mee gaat nemen heb je een flesje nodig met een infuser in de fles. De infuser is een apart gedeelte in de fles, hierin doe je fruit, groenten en eventueel kruiden. Doordat je er water aan toevoegt krijgt het water een fruitige smaak.

Als je thuis bent kan je natuurlijk altijd gebruik maken van een karaf of een grote kan. Hierin doe je dan fruit en water. Doe zoveel mogelijk fruit bij het water en probeer steeds weer een ander recept uit.

Wordt verliefd op je fruitwater en bespaar geld

Verander je mindset

Water is niet saai of armoedig. Het is prima om water te maken met een eigen smaak. Dit kan je zo lekker en spannend maken als dat je zelf wilt.

Door je eigen fruit en groenten toe te voegen maak je uniek smaakcombinaties. Het is heel gemakkelijk en goedkoop om je lichaam op deze manier te hydrateren. En je gaat hier al snel aan wennen.

Ik raad je aan om verschillende smaak combinaties te proberen en te kijken wat je nu echt lekker vind om te drinken. Iedereen is anders dus ga lekker experimenteren met de onderstaande smaak combinaties.

Neem deze challenge serieus voor je gezondheid en voor je portemonnee. Je gezin heeft hier ook profijt van want al die onnodige suikerbommetjes zijn echt niet nodig!

Unieke combinaties voor je fruitwater. 

Ik heb ook een aantal andere smaak combinaties gevonden die ik graag met je wil delen. Combineer eens watermeloen en komkommer met elkaar. Dit geeft een verfrissende maar toch fruitige smaak. Wil je extra verfrissing? Gebruik dan watermeloen met munt in je water. 

Maak je eigen drinken

Voor een unieke smaaksensatie doe je aardbei, citroen en basilicum in je water. Of kies ervoor om bosbessen en citroen te gebruiken voor een frisse maar toch fruitige smaak. 

Ben je gek op kruiden, dan is het heerlijk om sinaasappel samen te voegen met een kaneelstokje. Of combineer sinaasappel met limoen en munt. 

 

Zelf een smaak aan je water geven
Hoe lang kan ik dit bewaren?

Je kan fruit ver van te voren snijden en alvast in een kan met water zetten. Je kan dit zelfs in de avond klaarzetten voor de volgende dag.  Voor een goede smaak moet het fruit 2 tot 4 uur intrekken en als je dit een nacht laat staan is de smaak dus extra goed ingetrokken.

Je kunt je water het beste in de koelkast bewaren. Appel, kaneel, rozemarijn en gember kan je het beste een nacht laten intrekken om de smaak te verbeteren.

Citrus fruit, komkommer en watermeloen kan je niet lang bewaren in het water, dit moet je op het laatste moment pas toevoegen.

Conclusie

Water drinken is gezond voor je lichaam en voor je huid.

Als je wilt besparen op het drinken in je huishouden is het goed om over te stappen op fruitwater. Maak je eigen fruitwater door fruit te snijden en toe te voegen in een kan of karaf.

Of koop een flesje wat je mee kan nemen naar je werk.
Doe je fruit, groenten en eventueel kruiden in je diffuser en voeg water toe.

Welke combinatie gebruik je al?

Minder geld uitgeven en meer sparen

De bespaarstrategie

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven?

Neem vandaag nog mijn praktische bespaarstrategie door en spaar elke maand. Meer dan 60 mensen zijn je al voorgegaan. 

Geld verdienen met je eigen website

internet succesgids

Heb je altijd al je eigen website willen maken om hier geld mee te verdienen?

Start vandaag nog met affiliate marketing via deze geweldige cursus. Meer dan 6000 mensen zijn je al voorgegaan!

Gratis blogcursus

Wil je meer leren over het beginnen van je eigen blog of heb je een blogplan nodig om er een inkomen mee te verdienen? Volg dan de gratis blogcursus van Suzie. 

Al meer dan 50,000 mensen hebben deze blogcursus gevolgd

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top