Beoordeling van Euroclix, is dit je kostbare tijd waard?

Beoordeling euoclix, is het de moeite waard?

Dit bericht bevat affiliatielinks.

Beoordeling van Euroclicks, is dit je kostbare tijd waard?

Geld verdienen met je online aankopen en email.

Wil je besparen op je online aankopen maar heb je geen tijd om elke keer op zoek te gaan naar de beste kortingen en acties?

Vraag jij je af hoe je meer kunt besparen zonder de folders door te bladeren en altijd op zoek te gaan naar de beste prijzen?

Zou het niet geweldig zijn als jij een paar honderd euro kunt sparen voor je vakantie of voor de feestdagen?

Dan heb ik goed nieuws voor je, Euroclix is dan de beste manier om veel geld te besparen.

Heb je wel eens gelezen over sparen door je online aankopen en het invullen van online vragenlijsten?

Misschien vraag jij je af hoe dit dan precies werkt en wat het je nu precies oplevert.

Deze vragen zal ik beantwoorden in dit artikel zodat jij kunt beslissen of Euroclicks voor jou de moeite waard is.

Beoordeling euroclix, is het de moeite waard

Wat is Euroclix?

Europclix is een spaarprogramma dat al vanaf 1999 bestaat. Dit is al onwijs lang en is daarom naar mijn mening een betrouwbaar spaarprogramma om aan mee te doen.

Euroclix werkt samen met veel adverteerders waardoor ze goede aanbiedingen kunnen geven aan klanten.

Bij Euroclix draait het om de clix, dit zijn spaarpunten die je inwisselt voor geld of voor cadeaus. Clix verdien je door mails te lezen of door online aankopen te doen.

Als jij je aanmeldt bij Euroclix vul je een aantal vragen in om je profiel volledig te maken. Hierdoor krijgt Euroclix een beeld jou en weet deze waar jij in geïnteresseerd bent.  Vervolgens krijg jij elke dag een aantal mailtjes met aanbiedingen en kortingen van adverteerders.

Stel je voor dat jij aangeeft dat je geïnteresseerd bent in koken dan kan jij een aanbieding krijgen voor een nieuwe pannenset. Klik op de mail om naar de website te gaan van de verkoper en je verdient een aantal clix.

Een gemakkelijke manier om extra spaarpunten te verdienen. De spaarpunten kan je vervolgens inwisselen tegen een vergoeding of tegen een cadeau.

Bespaar op je online inkomen.

Wil jij ervoor zorgen dat je meer geld overhoudt aan het einde van de maand. Ben je er bewust mee bezig om minder uit te geven en gebruik je altijd kortingen of koop je alleen maar spullen in de uitverkoop?

Maar wist je dat er een hele gemakkelijke manier is om extra te besparen op je online aankopen? Als je namelijk online aankopen doet voor kleding, elektronica, speelgoed of een vakantie kan je hier geld mee besparen. Bespaar zelfs geld als je overstapt naar een andere energieleverancier.

Bespaar op al je online aankopen en schrijf je vandaag nog in bij Euroclicks. Klik om te Tweeten


Hoe verdien je geld met je online aankopen?

Euroclix werkt samen met 1750 bedrijven zoals online warenhuizen als bol.com of zalando.
Ook werkt Euro clix samen met verzekeraars, telecomaanbieders, reisaanbieders en zelf supermarkten.

Als je lid bent van Euroclix en je doet een aankoop via een link van Euroclix dan krijg je hiervoor dus een aantal clix. Deze spaarpunten kan je dan inwisselen voor geld of cadeaus als je genoeg punten hebt gespaard.

Een andere manier waardoor je geld kunt verdienen is door een vragenlijst in te vullen.
Alle bedrijven waar Euroclix mee samenwerkt willen meer weten over hun klanten, daarom doen ze onderzoek door middel van vragenlijsten.

Als jij een vragenlijst invult help je bedrijven dus om hun aanbod te verbeteren.
Voor jou kost het even wat tijd om de vragenlijst in te vullen, als beloning krijg je dus een aantal spaarpunten.

Het is heel gemakkelijk om dit in te vullen als je tv kijkt of op de bank zit, maak hier even tijd voor en verdien geld in je vrije tijd.

Beoordeling euoclix, is het de moeite waard?

Hoeveel punten kan je verdienen met een aankoop?

Op de site staat vermeld hoeveel clix (punten) je met een aankoop kan sparen. Op je profiel van Euroclix kan je zien wat voor bestelling je hebt geplaatst zodat je precies kan terugzien waar je punten voor hebt verdiend.

Bij de meeste aankopen krijg je rond de 1 of 2 procent terug op je aankoop. Dat klinkt niet veel maar als je dit bij elke online aankoop gebruikt gaat het je toch een mooi bedrag opleveren. Als je overstapt naar een andere zorgverzekeraar of een abonnement afsluit voor je telefoon kan je hier spaarpunten mee verdienen. Ook kan je een vakantie boeken en daarmee veel spaarpunten verdienen.

Hoeveel mailtjes krijg je elke dag?

Schrijf je in voor Euroclix en ontvang elke dag twee tot drie mailtjes in je mailbox.
Het enige wat je moet doen is dit even aan te klikken. Wil je nu geen mailtjes ontvangen maar alleen besparen op je online aankopen zet dan de meldingen voor de mailtjes uit.

Dit doe je door naar je profiel te gaan en je instellingen aan te passen. Klik op je naam naast het adresboekje, ga dan naar je email instellingen. Vervolgens kan je dan aanpassen of je wel of geen e-mailtjes wilt ontvangen.

Beoordeling van Euroclicks, is dit de moeite waard? Beoordeling van Euroclix, si dit de moeite waard


Vergeet geen clix te sparen bij je volgende aankoop.

Als je nu enthousiast bent geworden en denkt dat dit een geweldige kan is om meer te besparen vergeet dan niet om Euroclix te gebruiken voor je volgende online aankoop.

Maak dan gebruik van de clix assistent, een hulpmiddel van Euroclix. Als je een aankoop doet geeft deze je een melding zodra je een website bezoekt die is aangemeld bij Euroclix.

Het enige wat je vervolgens doet is op de melding te klikken zodat je spaartegoed meteen wordt bijgeschreven. Als je de clix assistent gebruik krijg je ook nog eens 25 clix cadeau.


Hoe zet je dit op je computer?

Je opent een internetpagina van het programma google Chrome. Dan ga je naar deze pagina van Euroclix. Hier kan je de clixassistent   
downloaden. Klik dan op installeren voor google chrome.

Beoordeling euroclix, de moeite waard

Beoordeling euroclix, de moeite waard?

Als je nu vervolgens naar een winkel gaat die is aangemeld bij euroclicks dan krijg je een melding in beeld. Als ik nu op zoek ben naar een leuke aanbieding om uit eten te gaan,, open ik google chrome en ga ik naar groupon. De clix assistent geeft dan de volgende melding. Klik vervolgens op het icoontje van euro clix en klik dan op clix verdienen.

Beoordeling euroclix, is het de moeite waardBeoordeling euroclix, is het de moeite waard

Wat levert het je nu precies op

Euroclix is een makkelijk hulpmiddel waarmee je geld kunt besparen met het doen van je online aankopen. Het is geen manier waardoor je snel rijk gaat worden. Daar moet ik wel heel eerlijk in zijn.

Het kost je niet veel moeite om toch extra te besparen want je hiervoor aanmelden is zo gedaan.
En het instaleren van de Euroclix assistent is ook zo gebeurd. Het is dus heel gemakkelijk om op deze manier extra te besparen op al je aankopen.

Daarnaast kan je natuurlijk veel spaarpunten verdienen door het invullen van vragenlijsten en het lezen van mails. Als je hier geen interesse in hebt zal je niet heel veel gaan verdienen op een korte termijn.

Er worden heel veel geweldige aanbiedingen gedaan door Euro clix en dit is zeker weten de moeite waard. En als je veel online aankopen doet is het echt de moeite waard om hier automatisch op te besparen omdat je geen acties of aanbiedingen in de gaten hoeft te houden.

Is het de moeite waard?

Ik denk dat het zeker de moeite waard is om dit programma te gebruiken. Als je absoluut geen behoefte hebt om veel tijd te besteden aan het zoeken naar kortingen en acties is dit een geweldig programma waarmee je toch gebruik maakt van de beste aanbiedingen.

Doordat Euroclix met zoveel aanbieders samenwerkt kan jij gebruik maken van de beste acties en aanbiedingen.

Om maar een voorbeeld te geven kan je de aanbieding hieronder bekijken. Dit is een actie voor een hotelovernachting bij een van de aanbieders. Als je bij deze aanbieder een overnachting boekt krijg je 50% korting en verdien je ook nog eens 3% aan spaarpunten.

Dit maakt het absoluut de moeite waard om dit te boeken via euroclicks.

Beoordeling euroclix, is het de moeite waard?
Afbeelding van euroclix.nl

Waarom heb jij dit nodig?

Dit is een hele gemakkelijke manier om veel geld te besparen op je aankopen. Deze manier kan jij ook gemakkelijk toepassen door je in te schrijven en de clix assistent te instaleren op je computer. Zelfs als je verder helemaal geen tijd hebt om onderzoeken in te vullen kan je hier veel geld mee verdienen.

Open elke dag twee of drie e-mailtjes en klik even om de spaarpunten te ontvangen.
Heel gemakkelijk om op deze manier geld te verdienen. Spaar dit jaar en laat het uitbetalen voor de feestdagen of voor je vakantie.

Een paar honderd euro extra op je rekening ontvangen is toch niet verkeerd.

 

Als je nu inschrijft krijg je ook nog eens 150 clix(spaarpunten) cadeau.

 

Lees ook het volgende artikel:

Snel geld verdienen tijdens je studie

 

Advertenties

You may also like

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.