Adventkalenders zijn toch ouderwets? Nee hoor, er zijn hele leuke luxe varianten van advent kalenders die jij echt wil krijgen met de feestdagen. Geef dus een stille hint aan je geliefde of aan je ouders. Want deze advent kalenders zijn echt geweldig leuk,  een must have voor de feestdagen. Hou er wel rekening mee dat deze snel dan snel zijn uitverkocht, dus wees er snel bij.

De leukste advent kalenders

De sephora kalender

Adventkalenders -sephora

Foto afkomstig van mysubscriptionaddiction.com
Zoals je kunt zien is dit een prachtige kalender met veel leuke beauty spullen.
Voor elke dag van de maand een leuk cadeautje. Te koop via sephora.fr

De body shop

adventkalenders - bodyshop

Foto afkomstig van de bodyshop.
Ook deze kalender heeft voor elke dag van deze maand een kleine verassing. Zo is het een feest om elke dag wakker te worden.  Te koop via bodyshop.nl

 

De rituals kalender

rituals adventkalender

 

Foto afkomstig van beautyscene.nl
Dit een van de favoriete advent kalenders van Nederland, Vol met luxe producten waar elke vrouw blij van wordt. Deze kalender is te koop via rituals.com. Er zijn twee varianten de 2D variant beval kleine mini verpakking van de best verkochte producten De 3 D variant beval ook nog luxe producten als geurkaarsen.

 

De essence kalender

ess_Adventskalender_2017_3_thumb_695x678

Foto afkomstig van beautyscene.nl
Deze kalender is ook erg leuk om te krijgen. Deze kalender beval mini make up van het merk essence.

 

De asos kalender

asos1

Foto afkomstig van elle.nl
Deze asos kalender is een kleine variant, met 12 vakjes. Maar wel 12 super leuke verzorgingsproducten,  Te koop via asos.com

 

nyx

Foto afkomstig van elle,nl
Dit is ook een kalender van asos. Deze is voor de liefhebber van lippenstift, De kalender zit vol met lippenstiften van nyx. Te koop via asos.com

Als je nog op zoek bent naar een leuk geschenk voor de kerstdagen. Dan zijn deze leuke adventkalenders leuk om te krijgen en om te geven. Ben je nog op zoek naar andere geschenken? 

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *