Verjaardagen zijn al duur genoeg, toch wil je er wel optimaal van genieten.

Ik vind het samenzijn met familie en vrienden het mooiste wat er is. Tijdens de feestdagen en verjaardagen heb je echt even tijd voor elkaar, dat vind ik altijd heel gezellig.

Wat kan je geven?

Voor elk budget is er wel een geschikt cadeau, het maakt dan echt niet uit wat je budget is. Ik vind het altijd belangrijk om een cadeau te geven waar iemand ook echt wat aan heeft. Een sport fan maak je blij met kaartjes voor een belangrijke wedstrijd of een nieuw paar sportschoenen.

Een cadeau is dan ook heel persoonlijk.
Maar er zijn natuurlijk ook genoeg cadeautjes die we allemaal leuk vinden om te krijgen.

Beste cadeautjes om te geven voor minder dan 15 euro |Blijei.blog|

Geef een nuttig cadeau

Voordat je een cadeau voor iemand koop sta je er altijd even bij stil dat wat die persoon leuk vindt om te doen, dan weet je al snel wat voor cadeau je kan geven.

Maar misschien vind je het prettig om een voorraad cadeautjes te kopen zodat je altijd wat kan geven. Deze voorraad cadeautjes berg je op in de kast en het enige wat je vervolgens even moet doen is op de cadeau verpakking schrijven of het voor een man of vrouw is bedoeld.

Dat is een toch een heerlijk idee, nooit meer op zoek te moeten naar een cadeau omdat je er al een aantal in huis hebt.

De leukste cadeautjes voor minder dan 15 euro

Cadeautjes onder de tien euro

Koop eens een cadeaubon van bol.com en stop dit in een leuke kaart. Iedereen koopt wel wat bij bol.com , het maakt dan niet uit hoe jong of oud je ook bent. Dit is dan ook een leuk en nuttig geschenk om te krijgen.

Het grote voordeel is dat je zelf bepaald wat je ervan gaat kopen. Want laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal een andere smaak en als je het zelf koopt weet je tenminste zeker dat je het ook leuk vindt.

Nageldroger, orgineel cadeau voor minder dan tien euro

De meeste vrouwen vinden het leuk om een leuke kleur op de nagels te dragen. Dit is voor veel vrouwen een ultiem verwen moment.
De nagels lakken, een maskertje op en een tijdschrift lezen.

Ongeacht de leeftijd van de vrouw is het altijd leuk om hier iets voor te geven. Ik kwam deze leuke nageldroger tegen waardoor de nagellak nog eerder droogt. Heel handig als je nog op het laatste moment je nagels gaat lakken.

Drinkglazen, leuk cadeau onder de tien euro

Met de feestdagen spelen we met onze familie graag een spel waardoor je kans maakt op één van de cadeaus. Hierdoor ben ik dan ook altijd op zoek naar een nuttig cadeau wat ik zelf kan gebruiken en waar ik ook echt wat aan heb. Een geschenk wat altijd goed is zijn glazen. We drinken allemaal lekkerder uit een mooi glas. 

Een orginele boekenlegger geven dit jaar?

Als je een goed boek leest kan je niet anders dan je boek af en toe even aan de kant leggen. Aan één stuk doorlezen is een beetje lastig.
Een handige boekenlegger helpt je dan om de volgende keer weer verder te lezen waar je was gebleven.

Voor iedereen die gek is op lezen is deze leuke boekenlegger een origineel geschenk.

Geef een cadeau aan een sportfan

Als je veel sport ruiken je sportschoenen en je sportkleding vast niet naar roosjes. Een enorme zweetwalm komt dan uit je sportschoenen vandaan.

Een prachtige oplossing voor deze geur is een geurzakje te gebruiken in je sportschoenen. Voor elke sportfanaat is dit een functioneel en ook wel grappig geschenk.

 

leuke spelletjes voor onder de tien euro

Deze spaarpot helpt je om meer geld te sparen en zorgt er ook voor dat je het geld er niet gemakkelijk uit haalt.  Deze spaarpot in de vorm van een doolhof is namelijk een puzzel. Deze puzzel moet je eerst oplossen voordat je het geld er weer uit kan halen. Dit is een prachtig middel om je spaargeld in je spaarpot te laten zitten.

Leukste cadeautjes onder de tien euro

 

Er zijn twee soorten mensen, mensen die gek zijn van koffie en mensen die altijd thee drinken. Voor iedereen die gek is op een warme kop thee is het altijd leuk om een mooie thee mok te geven. Wil je het helemaal speciaal maken, vul de thee mok dan nog met wat lekkere chocolaatjes.

Als je op zoek bent naar een leuk en betaalbaar cadeau sta er dan eens bij stil aan wie je dit geeft. Waarschijnlijk krijg je door de lijst hierboven wel een idee wat je kan geven. Een cadeau hoeft niet veel te kosten als de ander het maar leuk vindt en er ook wat aan heeft.

Doe er je voordeel mee en bestel vandaag nog iets leuks uit deze lijst.

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief
Verplicht onderwerp: Tank en bespaar tot E 50,00 per jaar!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *