Ben jij nog op zoek naar een origineel cadeau?

Vind jij het ook zo lastig om een origineel cadeau te vinden. Ben je ook altijd uren aan het zoeken op internet?

Of loop je liever door de stad te slenteren. Om jullie een handje op weg te helpen mocht ik een koffie beker en een etui uitproberen van Bulbby

Bulbby maakt verschillende persoonlijke geschenken. Bedruk je naam, bedrijfsnaam of naam van je sportvereniging op een van de tassen, telefoonhoesjes, kleding, knuffels, kraamcadeau ’s of andere geschenken.
Wil je een keer iets origineels geven neem hier dan eens een kijkje.

Wat vond ik van de koffiebeker

Jullie weten dat ik er echt in geloof om je eigen koffie mee te nemen. Dit is veel goedkoper dan koffie aan te schaffen bij de Starbucks of bij een andere koffiezaak.

Bij mijn vorige koffie beker was ik niet helemaal tevreden.
De dop had ik regelmatig niet goed vastgedraaid waardoor ik elke keer last had van lekkende beker.

Ook vond ik het een nadeel dat er een opening op de beker zat die altijd open stond.

Ik nam hem een keer mee in de bus en heb de beker een seconde neergezet om iets uit mijn tas te pakken. Vervolgens stoot ik hem natuurlijk om. Onhandig zijn heeft helaas geen schoonheidsprijs want ik zat onder de koffie.

Koffiebeker van Bulby

Met deze beker van Bulbby heb ik dat probleem niet meer want de drinkopening kan ik dicht doen.

De beker voelt zwaar aan en daardoor valt hij niet zo makkelijk om, het lijkt wel alsof hij gemaakt is voor ongemakkelijke mensen.

Ik ben dus heel tevreden over deze koffie mug. Daarnaast is hij ook nog eens ontzettend leuk om mee te nemen. En ik vind het natuurlijk geweldig dat de naam van mijn blog hierop staat.

Deze koffiebeker is dus zeker een aanrader als je voortaan je eigen koffie mee wilt nemen.

Beker bedrukken door bulbby

Wat vond ik van het etui

Mijn passie voor schrijven zorgt ervoor dat ik zo veel plezier en energie haal uit het bloggen.
Deze passie zorgt ervoor dat ik altijd nieuwe ideeën heb en soms overloop van de verhalen en dingen die ik wil opschrijven.

Ik vind het fijn om altijd een notieboekje mee te nemen en een aantal pennen. Deze etui is prachtig en zorgt ervoor dat ik waar ik dan ook ben mijn pen tevoorschijn kan halen. Het is supermakkelijk om mee te nemen en ik vind hem ook nog eens erg leuk.

Bestel een origineel cadeau bij Bulbby

Het is heel gemakkelijk om een origineel cadeau te bestellen via deze site. 

Je gaat naar de website en kiest bijvoorbeeld voor een schooltas voor je kinderen. Vervolgens zie je rechts in het scherm een naam staan.

Die verander je dan in een andere naam. Of dit je eigen naam is, de naam van je kind, je bedrijfsnaam of de naam van je sportvereniging maakt natuurlijk niets uit.

Vul de naam in en bestel je schooltas. In een paar muisklikken bestel je een origineel cadeau.

Neem dus vandaag nog een kijkje op deze leuke website.

Stop met dromen en behaal je spaardoelen!

Bespaartips om elke maand te sparen

 

Raak je helemaal in paniek als er een extra rekening op de mat valt? En zorgen deze rekeningen ervoor dat je geen leuke dingen kunt doen? 

 Als je elke maand al je geld uitgeeft zorg je niet goed voor jezelf.  Je spaart niet voor eventuele noodgevallen en zet ook geen geld opzij om  leuke dingen van te doen. 

Sparen is de oplossing als je van salaris naar salaris leeft. Hierdoor heb je altijd genoeg geld en raak je nooit meer in de stress als er weer een rekening op de mat valt.

Leven van salaris naar salaris is niet meer nodig. Door deze strategie zorg je ervoor dat je vol zelfvertrouwen omgaat met je geld en er altijd voldoende op je rekening staat.

 

Lees hier de laatste blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *