De leukste bespaarblogs om te volgen.

Ik hou ervan om een blog te lezen waar ik een goed gevoel bij krijg.

Je leest een stuk en krijgt een grappige beeld van iemand
of je leest iets en herkent jezelf in het verhaal.

Vandaag deel ik mijn favoriete bespaarblogs met jullie, deze bloggers zijn positief, betrokken en geïnteresseerd in de lezers.  Dat gevoel krijg ik in ieder geval bij deze bloggers. Het is net alsof je met een vriendin aan de keukentafel aan het praten bent.

Als blogger is het nodig dat je altijd aandacht hebt voor het belangrijkste wat er is. En dat zijn je lezers, die kan je niet uit het oog verliezen Als je op een blog terecht komt moet je een goede eerste indruk krijgen, anders zal je er niet meer terugkeren.

Als je het gevoel krijgt dat je op een fijne ontspannen plek bent waar je jezelf kan zijn dan kom je hier nog een keer terug.

Maar op het moment dat je op een website terecht komt en het gevoel krijgt dat je iets moet kopen zal je hier niet meer terugkomen.

De volgende bespaarblogs zijn de blogs waar ik graag nieuwe artikelen lees. Omdat ik de artikelen prettig vind om te lezen en het idee krijg dat deze bloggers echt willen helpen en geïnteresseerd zijn in de bezoekers.

Livingwell spending less

Livingwellspendingless is een blog van Ruth Soutkup. Ruth begon met haar blog omdat ze te veel geld uitgaf. Haar man riep haar op het matje en gaf haar de waarschuwing dat ze moest stoppen met te veel geld uitgeven.

Dit was in het begin lastig voor Ruth, ze was gewend om veel geld uit te geven. Ze moest zichzelf dan ook aanleren om anders met haar geld om te gaan. Ze heeft haar frustratie over het besparen gebruikt voor haar blog. Haar persoonlijke uitdaing werd de boodschap van haar blog.

De boodschap van haar blog is namelijk living well,spending less. Wat dus betekend dat je een geweldig leven kunt leiden zonder hier veel aan uit te geven.

Haar blog is een leuke manier om meer te besparen en ideeën op te doen voor je dagelijkse leven.  Als je een goed boek wilt lezen van Ruth over de 12 geheimen van een goed leven dan is dit boek zeker een aanrader.

Bespaarblogs om te volgen

Afkomstig van living well spending less

Busy budgeter

Een andere bekende blogger is Rosemary van de busy budgeter. Ze begon haar blog omdat ze graag thuis wilde zijn voor haar kinderen. Ze begon een kinderopvang aan huis, in haar vrije tijd schreef ze voor haar blog. Dit groeide uit tot een zeer succesvol blog.

De busy budgeter is op dit moment een razend populair blog. Rosemary heeft een abonnement service opgericht waardoor ze families helpt bij het plannen van de maaltijden. Op haar blog kan je lid worden van deze service.

Rosemary heeft in het verleden te maken gehad met schulden. Haar persoonlijke ervaring gebruikt ze nu om families te helpen om uit de schulden te komen. Ze heeft hiervoor verschillende boeken ontwikkeld. waarmee ze families aan de slag gaan.

Bespaarblogs om te volgen Afkomstig van busy budgeter[/caption]

Making sense of cents

Een andere dame die je ook moet volgen is Michelle van making sense of cents. Michelle begon haar blog omdat ze haar studielening moest af betalen. Ze had ervaring als financieel expert, vind het fijn om zuinig en minimalistisch te leven en begon hier over te schrijven.

Ze ontdekte dat haar informatie door veel mensen werd gewaardeerd. Op haar blog schrijft ze dan ook over zuinig, minimalistisch leven. Ze schrijft over verschillende manieren om te besparen, om geld te verdienen via het internet en ze geeft ook een kijkje in haar eigen inkomsten.

Ik vind dit artikel heel grappig om te lezen. Dit artikel gaat over het afbetalen van je schulden door in een rv te wonen. Door minimalistisch te leven in een kleine woonruimte als een busje kan je namelijk geen spullen meer kopen.
Er is geen plek voor rommel. Als je er voor kiest om op deze manier te leven zal je niet te veel meer kopen en veel besparen. Dit zal er dan voor zorgen dat je de schulden snel afbetaald.

Fun cheap or free

Een andere leuke dame is Jordan van funcheaporfree. Ik kwam een aantal filmpjes van haar tegen op YouTube. Jorden schrijft voor haar blog maar maakt daarnaast dus ook nog filmpjes. Ze heeft meegedaan met het programma extreme cheapskates van TLC.

Jorden komt in deze serie in beeld doordat ze een kip gaat kopen met haar gezin. Ze heeft berekend dat het goedkoper is om een kip en voer te kopen dan om zelf eieren bij de supermarkt.

Op haar blog kan je verschillende bespaartips lezen.
Jordan helpt famillies om hier actief mee aan de slag te gaan Ze schrijft over hoe je veel geld bespaart met je boodschappen maar geeft ook tips over hoe je bespaart op vakantie. Ze heeft zelfs een e book geschreven over hoe je geld kan besparen met je volgende Disnely land reis.

Bespaarblogs Afkomstig van funcheaporfree

Mijn favoriete bespaarblogs

Door het volgen van deze bespaarblogs weet ik zeker dat je  meer plezier krijgt  in het sparen en het geeft je ook nog eens nieuwe ideeën over hoe je slimmer omgaat met je geld.

Wat zijn jouw favoriete bespaarblogs? 

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *