Dit bericht bevat affiliatielinks

De leukste bespaarblogs om te volgen.

Ik hou ervan om een blog te lezen waar ik een goed gevoel bij krijg. Je leest een stuk en krijgt een grappige beeld van iemand of je leest iets en herkent jezelf in het verhaal.

Vandaag deel ik mijn favoriete bespaarblogs met jullie, deze bloggers zijn positief, betrokken en geïnteresseerd in de lezers.  Dat gevoel krijg ik in ieder geval bij deze bloggers. Het is net alsof je met een vriendin aan de keukentafel aan het praten bent.

Als blogger is het nodig dat je altijd aandacht hebt voor het belangrijkste wat er is. En dat zijn je lezers, die kan je niet uit het oog verliezen Als je op een blog terecht komt moet je een goede eerste indruk krijgen, anders zal je er niet meer terugkeren.

Als je het gevoel krijgt dat je op een fijne ontspannen plek bent waar je jezelf kan zijn dan kom je hier nog een keer terug.
Maar op het moment dat je op een website terecht komt en het gevoel krijgt dat je iets moet kopen zal je hier niet meer terugkomen.

De volgende bespaarblogs zijn de blogs waar ik graag nieuwe artikelen lees. Omdat ik de artikelen prettig vind om te lezen en het idee krijg dat deze bloggers echt willen helpen en geïnteresseerd zijn in de bezoekers.

 

Livingwell spending less

Livingwellspeningless is een blog van Ruth Soutkup. Ruth begon met haar blog omdat ze te veel geld uitgaf. Haar man riep haar op het matje en gaf haar de waarschuwing dat ze moest stoppen met te veel geld uitgeven.

Dit was in het begin lastig voor Ruth, ze was gewend om veel geld uit te geven. Ze moest zichzelf dan ook aanleren om anders met haar geld om te gaan. Ze heeft haar frustratie over besparen gebruikt voor haar blog. Haar persoonlijke uitdaging werd de boodschap van haar blog.

De boodschap van haar blog is namelijk living well, spending less. Wat dus betekend dat je een geweldig leven kan leiden  zonder te veel uit te geven. Haar blog is een leuke manieren om meer te besparen en ideeën op te doen voor je dagelijkse leven.

 

Bespaarblogs om te volgen
Afkomstig van living well spending less

 

Busy budgeter

Een andere bekende blogger is Rosemary van de busy budgeter. Ze begon haar blog omdat ze graag thuis wilde zijn voor haar kinderen, ze begon toen een kinderopvang aan huis. In haar vrije tijd schreef ze voor haar blog, dit groeide uit tot een zeer succesvol blog.

De busy budgeter is op dit moment een razend populair blog. Rosemary heeft een abonnementen service opgericht waardoor ze families helpt bij het plannen van hun maaltijden.  Op haar blog kan je lid worden van deze service, zij stuurt haar leden dan één keer per week een mail met een maaltijd voor de hele week.

Rosemary heeft in het verleden te maken gehad met schulden. Haar persoonlijke ervaring gebruikt ze nu om families te helpen om uit de schulden te komen. Ze heeft hiervoor verschillende boeken ontwikkeld waarmee families aan de slag gaan.  

 

Bespaarblogs om te volgen
Afkomstig van busy budgeter

Making sense of cents

Een andere dame die je ook kan volgen is Michelle van making sense of cents. Michelle begon haar blog omdat ze haar studielening moest afbetalen. Michelle vind het fijn om zuinig en minimalistisch te leven, hier begon ze op haar blog over te schrijven.

Ze ontdekte dat haar informatie door veel mensen werd gewaardeerd. Op haar blog schrijft ze dan ook over zuinig, minimalistisch leven. Ze schrijft over verschillende manieren om te besparen, om geld te verdienen via het internet en ze geeft ook een kijkje in haar eigen inkomsten.

Ik vind dit artikel heel grappig om te lezen. Dit artikel gaat over het afbetalen van je schulden door in een rv te gaan wonen. Door minimalistisch te leven in een kleine woonruimte als een busje kan je namelijk geen spullen meer kopen. Er is geen plek meer voor rommel. Als je er voor kiest om op deze manier te leven zal je niet veel meer kopen en veel geld besparen. Dit zal er dan natuurlijk voor zorgen dat je schulden snel zijn afbetaald. 

 

Fun cheap or free

Een andere leuke dame is Jordan van funcheaporfree. Ik kwam een aantal filmpjes tegen op YouTube. Jordan schrijft voor haar blog maar maakt daarnaast dus ook filmpjes. Ze heeft ook meegedaan met het programma extreme cheapskates van TLC.

Jordan komt in deze serie dan in beeld doordat ze een kip gaat kopen met haar gezin. Ze heeft berekend dat het goedkoper is om een kip en voer te kopen dan om zelf eieren te kopen bij de supermarkt.

Op haar blog kan je verschillende bespaartips lezen die je kan gebruiken. Jordan helpt families om hier actief mee aan de slag te gaan. Ze schrijft over hoe je veel geld kan besparen met je boodschappen maar geeft ook tips over hoe jij kan besparen op je vakantie.

Ze heeft zelf een E-book geschreven over hoe je geld kan besparen met je volgende Disney Land reis.

Bespaarblogs
Afkomstig van funcheaporfree

 

Conclusie

Soms hebben we moeite om gemotiveerd te blijven.

Als jij bespaardoelen hebt omdat je wil sparen voor een verre reis, voor een bruiloft of voor je eerste huis is het soms lastig om gemotiveerd te blijven.

Besparen en het aanhouden van een budget klinkt nu eenmaal niet aantrekkelijk.

Door het volgen van een aantal bespaarblogs weet ik zeker dat je er meer plezier in gaat krijgen om geld te besparen en het geeft je ook nog eens nieuwe ideeën over hoe je slimmer kan omgaan met je geld.

Living well spending less is een super leuk blog om te volgen als je op zoek bent naar goedkope en gemakkelijke recepten, maak ook kan je er lezen over het inrichten van je huis.

Een ander blog is busybudgeter. Hier kan je aan de slag met het oplossen van je schulden door de verschillende werkboeken van rosemary. Ze helpt families om beter met hun budget om te gaan. Ook schrijft ze over goedkope maaltijden en geeft ze tips voor goedkope mogelijkheden om je huis in te richten.

Een volgende blogger die ook niet kan ontbreken in dit lijstje is Michelle van making cense of sense. Ze schrijft op haar blog over zuinig en minimalistisch leven. Ze deelt haar tips over besparen maar schrijft ook over slimme investeringen.

Een laatste blogger die ook veel waardevolle informatie deelt is Jordan van funcheaporfree. Ze schrijft vooral over het besparen met een gezin. Ze schrijf veel over minder geld uitgeven aan je boodschappen en over het besparen op vakanties met je gezin.


Wat zijn jouw favoriete bespaarblogs? 

 

 

Stop met dromen en behaal je spaardoelen!

Elke maand van je leven geld besparen


Gebruik deze strategie en spaar voor de rest van je leven.

Lees hier de laatste blogs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *