Stap over en ontvang een beloning. 

De prijzen stijgen elk jaar weer. Als je geen actie onderneemt en op zoek gaat naar een goedkopere zorgverzekering dan betaal je teveel. Je betaalt dan zomaar een tientje per maand meer. Dat is toch zonde van je geld?

Waarschijnlijk heb jij ook een mailtje gekregen van je zorgverzekering met de nieuwe prijs. Deze gaat dus weer omhoog.

Zelf maak ik altijd gebruik van de basisverzekering en gebruik ik het laagste tarief voor mijn eigen risico. Het bedrag wat ik volgend jaar ga betalen is 105,95 euro per maand. Dit is een van de laagste prijzen voor een zorgverzekering op dit moment. De prijzen zijn echt enorm gestegen dit jaar.

Cashback actie, krijg nu geld terug als je overstapt

Teveel betalen voor je zorgverzekering is echt zonde.
Daarom neem ik altijd de tijd om op zoek te gaan naar een goedkopere zorgverzekering. Bij
ShopBuddies ontvang je een cashback op meer dan 30.000 webwinkels.

Als je nu overstapt naar een andere zorgverzekering ontvang je hier dan ook een vergoeding voor. Hoe fijn is het om een beloning te ontvangen voor het overstappen naar een goedkopere zorgverzekering.

Hoe werkt de cashback actie van ShopBuddies?

Je meld je gratis aan bij ShopBuddies. Vervolgens log je in bij het programma en klik je op het onderdeel zorg. Vergelijk verschillende zorgverzekeringen en ontdek welke zorgverzekering het goedkoopste is. Als je ontdekt welke zorgverzekering het goedkoopste is dan zie je ook meteen hoeveel cashback je hierop ontvangt.

Persoonlijk vond ik het jammer dat je geen makkelijke berekening kunt uitvoeren via de website. Voordat je inzicht krijg in de prijs moet je eerst op de knop afsluiten klikken. Ik heb voor jullie bekeken welke zorgverzekering het goedkoopst is op dit moment.

Overstappen andere zorgverzekering

Deze drie verzekeringen staan bovenaan in het lijstje. Deze verzekeringen zijn de best beoordeelde verzekeringen. Ik was benieuwd of deze dan ook de goedkoopste verzekeringen waren.

Als je via ShopBuddies een zorgverzekering afsluit bij FBTO ontvang je €37,50  als vergoeding. Als je op afsluiten klikt kom je op de website terecht van FBTO en krijg je pas inzicht in de prijs. De basisverzekering van FBTO is  €109, 95 per maand.

Dit is dan met een eigen risico van €385,- De verzekering van FBTO biedt geen volledige vrije zorgkeuze. Kijk dus goed na of de zorgverleners uit je omgeving zijn aangesloten.

Bij Ohra ontvang je een cashback van 47,50 euro. De verzekering van Ohra is €116,30 per maand. Dit is de basisverzekering met een eigen risico van €385,- Er is bij deze verzekering wel een volledige vrije zorgkeuze.

Bij United consumers ontvang je een cashback van €45,- De verzekering die het meest wordt afgesloten is dan €108 ,85 per maand.

Dit is de basisverzekering met een eigen risico van €385,- per maand.  Dit is een verzekering zonder volledige vrije zorgkeuze. Kijk dus even goed of de zorgverleners uit je omgeving dan zijn aangesloten.

Wat is de goedkoopste zorgverzekering?

De verzekering van Besured  en Promovendum staan niet bovenaan in dit lijstje maar ik kwam er al snel achter dat deze
wel goedkoper zijn.

Overstappen naar een andere zorgverzekering, krijg geld terugBij besured ontvang je een cashback vergoeding van €25,- als je deze afsluit via ShopBuddies. Hier geld dan een vrije zorgkeuze zodat je overal terecht kan voor de zorg die je nodig hebt.
Per maand betaal je €107,25.
Je eigen risico is dan €385,- per jaar.

Bij promovendum ontvang je een vergoeding van €25,-
als je deze afsluit via Shopbuddie. Er is een vrije zorgkeuze zodat je overal terecht kunt.
Per maand betaal je €107,50
Je eigen risico is hier €385,- per jaar.

Hoeveel cashback ontvang je?

Het verschilt per zorgverzekering hoeveel de vergoeding hiervoor bedraagt maar deze vergoeding ligt gemiddeld tussen de €20,- en €50,-.

Beste cashback website

Op het moment dat jij de zorgverzekering afsluit via ShopBuddies ontvang je dus een vergoeding op je rekening. Dit ontvang je alleen als je via shopbuddy op de link klinkt naar de zorgverzekering.

De goedkoopste zorgverzekeringen van dit moment zijn dus de verzekeringen van besured en Promovendum. Waarschijnlijk ben je er nu achter gekomen dat je volgend jaar te veel betaald. Kom dan in actie en breng daar verandering in.  Meld je nu gratis aan bij Shopbuddies en stap over naar een goedkopere zorgverzekering.

Dit is een gesponsord artikel, dit betekend dat ik een vergoeding ontvang voor het schrijven van dit artikel.

Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *