Geld verdienen met affiliatie links

Wist jij het al?

Zorg voor een passief inkomen zonder één blogartikel te schrijven of een website te beginnen.

Je kan namelijk geld verdienen met je Pinterest account. Affiliatie marketing is de simpelste manier om een passief inkomen te verdienen.

Veel bloggers schrijven inkomensrapporten, als je deze inkomensrapporten leest zie je dat veel bloggers geld verdienen door affiliaties.

Maar wist je dat jij dit ook kunt gebruiken voor je eigen Pinterest account? Zonder een eigen blog te beginnen of een eigen website te starten kan je ook beginnen met affiliatie marketing.

Geweldig toch?

Geld verdienen met pinterest

Wat is affiliatie marketing?

Wat is nu precies affiliatiemarketing?

Affiliatie marketing betekent het verkopen van producten of diensten van bedrijven. Bedrijven zetten hiervoor adverteerders in die reclame voor hun maken. Jij kan ook een adverteerder worden, je mag dan reclame maken voor deze bedrijven.

Als jij ervoor zorgt dat mensen iets kopen bij dat bedrijf dan krijg jij hiervoor een commissie betaald.

wordt een expert in affiliaite marketing Afbeelding daisycon

Je eigen affiliatie marketing bedrijf beginnen

Affiliatiemarketing is een gemakkelijke manier om geld te verdienen. Je hebt namelijk geen eigen product nodig maar hoeft alleen maar een bestaand product onder de aandacht brengen. Voor veel affiliatie bedrijven heb je een website nodig.

Op je website mag je dan een stuk schrijven over een product en kan je een link plaatsen waar mensen op kunnen klikken.

Maar stel je voor dat je nu geen website hebt. Of geen website of blog wilt maken. Gelukkig zijn er een aantal affiliatienetwerken waar jij je bij kan aanmelden zonder dat je een eigen website hebt.

Hoe kan je geld verdienen op Pinterest?

Affiliatie marketing op Pinterest

Maak je al gebruik van een van de grootste visuele zoekmachines van het internet?

Pinterest is een virtuele zoekmachine, het gaat op Pinterest om de prachtige afbeeldingen. Op Pinterest maak je een prikbord, daarom is het icoontje van Pinterest ook een punaise.

Op Pinterest maak je borden waarop je afbeeldingen, artikelen of filmpjes bewaard.
Je maak een verzameling van een bepaald onderwerp. 
Als we ervan uitgaan dat je een bord maakt met de naam babykamer kan je daar dus afbeeldingen op bewaren van wiegjes, behang of speeltjes.

]Wordt een expert in affiliatie marketing 
afbeelding van shopstylecollective

In elke pin op Pinterest staat een link naar een website. 
Op Pinterest is het toegestaan dat je directe affiliatielinks plaatst, dit betekend dat je dus een persoonlijke affiliatielink kunt plaatsen naar een webshop. 

De bovenstaande foto is een voorbeeld van een product van shopstyle collective. Als je een bord maakt voor een babykamer kan je deze afbeelding pinnen naar je bord.

Maak dus dit soort pins en laat mensen hierop klikken. 
Elke keer als er op je pin wordt geklikt verdien jij een commissie. Dat is toch leuk verdienen!

Geld verdienen met affiliatie netwerk zonder een eigen website

Een van de affiliatienetwerken waar je deel aan kan nemen zonder een eigen website is shopstyle collective.
Meld je vandaag dus nog aan!

Dit affiliatie netwerk kan je gebruiken op je Pinterest profiel, promoot de producten en plaats je unieke affilatielink.

Het is heel gemakkelijk om hiermee geld te verdienen. Als je inlogt bij de website ga je op zoek naar een product en kijk je of de afbeelding past bij je Pinterest profiel.

Je klikt dan op copy link, dit is heel belangrijk want dit is je unieke promotielink. Vervolgens pin je de afbeelding naar je profiel en plaats je hierin je link. Vergeet niet in je beschrijving de term #affiliatie te plaatsen.

Waarom wil je affiliatie pinner worden?

Ik vind het pinnen als affiliatiepinner de beste manier om online geld te verdienen. Het grote voordeel is dat je geen eigen product hoeft te ontwikkelen om wat te verdienen. 

Je hoeft daarnaast ook niet heel verkoop technisch te zijn om iets te verkopen. Het enige wat je doet is de foto’s gebruiken van shopstyle collective en dit onder de aandacht brengen van je volgers.

Nu je de euroteken ’s voor je ogen ziet draaien moet je wel rekening blijven houden met je volgers. Wordt geen spammer die alleen nog maar affiliatiepins plaatst op je borden en groepsborden maar plaats ook pins van andere mensen.

Conclusie

Het is mogelijk om voor passief inkomen te zorgen zonder een eigen website te starten. 

Dit kan je doen door de afbeeldingen van producten te pinnen op je borden. Gebruik een goede beschrijving en plaatst altijd #affiliatie in je beschrijving.

 

 


Minder geld uitgeven en meer sparen

blijei.blog

Ben je er klaar mee om van salaris naar salaris te leven? Wil je nu echt minder uitgeven en elke maand sparen?  Bekijk dan mijn praktische bespaarstrategie waardoor je geld bespaart en eenvoudige methodes gebruikt om elke maand geld opzij te zetten. 

Ontdek hoe je met elk salaris minder uitgeeft en elke maand spaart. Door minder uit te geven, spaar je meer en kan je dit jaar wel op vakantie met je gezin of die verbouwing eindelijk eens laten doorgaan. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *